BLOGG - Sommar och sol | Evas Hantverk

Sommar och sol

Spanien, 9/5 - 2022

Äntligen börjar det bli stabilt väder med sommarvärme och sol här i Spanien! Som jag har längtat! Det känns så lyxigt att bara kunna slänga på sig en klänning och ett par flip-flops och gå ner till stranden om man vill. Det finns många stränder att välja på längs Costa del Sol. Somliga mycket bra medans andra kan vara lite mindre bra. En sak jag har funderat väldigt över är varför dom inte sköter vissa stränder bättre än vad dom gör men vem vet det kanske finns en orsak. Jag går gärna till Marbellas lokala strand i staden eller åker till Puerto Banus eller kanske Capobino. Alla de stränder är fina men det kan vara lite krångligt med parkering om man har otur.

En annan sak som är härlig nu när det börjar bli så varmt och fint ute är dessa underbara middagar man kan ha utomhus. Gå på en mysig uteservering och bli serverad god mat eller kanske grilla hemma med några vänner. Båda alternativen är mycket trevliga och med varmt och fint väder ända från nu till september blir det ännu bättre 

Jag kanske kommer att åka en sväng till Sverige i sommar också. Har inte varit där på över ett år nu och det vore fantastiskt trevligt med några veckor av svensk sommar! Det blir nog till att besöka Helsingborg och sedan en tur till vänner i Göteborg. Det ska bli jätteroligt! Till alla mina vänner i Göteborg som är i flytt-tagen vill jag tipsa om Flyttstädning Göteborg. Dom ska enligt flera vänner till mig göra ett fantastiskt bra jobb med flyttstädning och så slipper du städa själv.

Ha en härlig sommar allesammans! /EVA