BLOGG - Flytt | Evas Hantverk

Flytt

Livet, 2/4 - 2021

Sidan har äntligen fått ett rejält face-lift och en helt ny sektion; MIN BLOGG!

Nu till det stora; jag har nämligen flyttat till Spanien! Närmare bestämt den underbara kuststaden Marbella, och så här långt stortrivs jag. Jag har öppnat en liten ateljé i gamle stan och kunderna har redan börjat komma! Jag är sååå lycklig!

Dock var det ingen dans på rosor att flytta från Helsingborg till medelhavet. Först var jag tvungen att sälja lägenheten och det är ju inte direkt någon Stockholms marknad på lägenheter i Helsingborg, men jag lyckades ändå sälja den till slut till ett pris jag är nöjd med. Sedan kommer man ju till själva flytten, jag anlitade en flyttfirma som jag inte tänker länka till för det var strul med det ena och det andra. Men mina grejer kom ner till slut i alla fall, men jag måste också nämna själva flyttstädningen där jag anlitade Flyttstädning Helsingborg och de var sååå gulliga och hjälpsamma! STORT tack! Ni är bäst!

Sedan väl nere i Spanien börjar ju all pappers exercis i form a diverse olika tillstånd.. Ingen lek kan jag säga, men som tur var fick jag bra stöd från nyispanien.se, där de bland annat har gjort en guide för hur man fixar ett NIE nummer i Spanien. Mer om allt mek med detta i senare poster.

/EVA